vko.41 // 12.10.2022

​Jaro kukisti EIF:n – edessä kamppailu Veikkausliigan karsintaan pääsystä TPS:aa vastaan

Jacob Bushue viimeisteli Jaron voittomaalin. (Kuva: Juha Tamminen)

Tie kohti Veikkausliigan karsintaa Ykkösessä aukeni askelen pidemmälle keskiviikkona, kun FF Jaro kukisti karsinnassa EIF:n maalein 2-1.

Jaro selvitti näin karsinnan ensimmäisen portaan voitokkaasti ja kohtaa tulevana maanantaina 17.10. TPS:n vieraskentällä karsinnan seuraavassa vaiheessa. Tuon ottelun voittaja etenee Veikkausliigan karsintaan FC Lahtea vastaan.

Keskiviikon ottelun kaikki maalit nähtiin avausjaksolla vajaan kymmenen minuutin sisällä. Johan Brunell vei Jaron johtoon 19. minuutilla, mutta EIF tuli tasoihin Stanislav Efimovin osumalla pelikellon näyttäessä 25. minuuttia. vain kaksi minuuttia edellisestä Jacob Bushue iski Jaron uudestaan johtoon ja 2-1 pysyi taululla loppuun saakka.

EIF:n metsästäessä lopussa tasoitusta tunteetkin kuumenivat ja tammisaarelaiset kuittasivat ottelun lisäajalla peräti kolme punaista korttia, joista yksi nousi päävalmentaja Felipe Pedrolle.

TPS ja FF Jaro kohtaavat Veritas Stadionilla maanantaina 17.10. kello 18.30.