AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.39 // 27.9.2022

Casper Terho HJK:sta Belgian pääsarjaan - loppukausi vielä Klubin riveissä

Casper Terho HJK:sta Belgian pääsarjaan - loppukausi vielä Klubin riveissä

Casper Terhon ura jatkuu Belgiassa. (Kuva: Mira Lönnqvist)

HJK ja belgialainen Royale Union Saint-Gilloise ovat sopineet Casper Terhon siirrosta Belgian pääsarjaan.

HJK:lla oli Terhon kanssa sopimus kauden 2023 loppuun, joten Klubi saa siirrosta merkittävän siirtokorvauksen.

19-vuotias Terho allekirjoitti belgialaisseuran kanssa kauden 2025–26 loppuun saakka kestävän sopimuksen, jossa on myös optio yhdestä lisävuodesta. Nuori laitahyökkääjä on luonnollisesti mielissään tulevasta siirrosta.

– Tosi hyvät ja rauhalliset fiilikset. Olen iloinen, että saatiin siirto pakettiin. HJK oli iso osa siinä, että siirto järjestyi, joten siitä iso kiitos seuralle, kommentoi Terho siirtoaan.

Terho siirtyy Belgiaan joulukuussa ja on edustuskelpoinen uudessa seurassaan tammikuun siirtoikkunan auetessa. Sitä ennen on kuitenkin luvassa tiukka syksy HJK:n paidassa.

– Kaikki fokus on nyt Klubissa. Meillä on tärkeitä matseja edessä, ja jokainen pelaaja haluaa voittaa Suomen mestaruuden. Haluamme luonnollisesti menestyä myös Euroopassa, meillä on sielläkin hyviä pelejä jäljellä. Uskon, että kun teemme joukkueena parhaamme, voimme saada hyviä tuloksia sieltäkin.

Royale Union SG on perinteikäs seura Belgian pääkaupungista, Brysselistä. Vaikka seura voitti lukuisia mestaruuksia 1900-luvun alkupuolella, on menestys jäänyt viime vuosikymmeninä vaisuksi: Royale Union nousi viime kaudeksi takaisin pääsarjaan lähes 50 vuoden tauon jälkeen.

Kaudella 2020 Veikkausliigassa debytoinut Terho on pelannut kaikkiaan 37 Veikkausliigaottelua ja viimeistellyt niissä kuusi maalia.

Lisää uutisia