AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.39 // 26.9.2022

Calum Ward jatkosopimukseen AC Oulun kanssa

Calum Ward jatkosopimukseen AC Oulun kanssa

Jatkoa Oulussa. (Kuva: Juha Tamminen)

AC Oulu ja maalivahti Calum Ward ovat tehneet vuoden jatkosopimuksen kaudelle 2023.

AC Ouluun kuluvalle kaudelle siirtynyt Calum Ward nähdään Laivastonsinisten maalin suulla myös ensi kaudella. 21-vuotias englantilainen on pelannut kaikki Veikkausliigaottelut ja tähän mennessä nollapelejä on kertynyt seitsemän kappaletta.

AFC Bournemouthin kasvatti Ward on erittäin tyytyväinen jatkosopimuksesta AC Oulun kanssa.

- Olen nauttinut ajastani täällä ja odotan jo innolla ensi kautta. Seura menee koko ajan eteenpäin ja haluan olla mukana auttamassa. Uskon, että AC Oulussa pelaaminen on minulle oikea paikka kehittyä edelleen, jos miettii uraa myös pidemmällä tähtäimellä, Ward kertoo AC Oulun sivuilla.

Lisää uutisia