AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 20.8.2022

"Suhteellisen hiljaiseksi vetää" - VPS-luotsi Nuorela ei silitellyt omiaan takaiskumaaleista

"Suhteellisen hiljaiseksi vetää" - VPS-luotsi Nuorela ei silitellyt omiaan takaiskumaaleista

VPS kärsi kirvelevän tappion. (Kuva: Apollo Photo)

VPS:n haaveet kuuden parhaan joukkoon ja Mestaruussarjaan pääsystä kokivat kovan kolauksen lauantaina FC Lahdelle kärsityn 2-3-tappion myötä.

VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela oli synkissä tunnelmissa ottelun jälkeen.

– Kyllä tällainen matsi suhteellisen hiljaiseksi vetää. Meillä on ollut koko ajan kaikki saumat tapella oikeasti noista top 6 -sijoituksista, mutta tämä tulos tietysti kaikella todennäköisyydellä tarkoittaa, että enää ei tarvitse miettiä niitä, totesi pettynyt Nuorela Ilkka-Pohjalaisen mukaan.

– Nyt vain tappelemme siitä, että pysymme sarjassa. Emmekä me voi muuta kuin syyttää itseämme siitä.

Toki VPS:lla on vielä Haastajasarjankin kautta mahdollisuus nousta eurokentille, mutta tappion hetkellä Nuorelan ajatukset eivät kovin positiiviset olleet.

Itse ottelusta Nuorelaa jäivät kaivelemaan etenkin takaiskumaalit.

– Isossa kuvassa pelasimme hyvän matsin. Mitä pitemmälle peli meni, rupesimme hallitsemaan peliä aika selkeästi. Peli meni niin kuin halusimme, loimme tilanteita ja teimme kaksi hienoa maalia, Nuorela ruoti.

– Mutta minun mielestäni kaikki kolme Lahden maalia olivat täysin ala-arvoisia suorituksia meiltä, täysiä lahjoja. Jos päästämme tuollaisia maaleja, silloin emme ihan hirveästi ansaitsekaan. Ihan sama, kuinka hyvin pelaisimme, mutta kolme tuollaista maalia varsinkin yhteen matsiin, niin onhan se ihan järkyttävää. Silloin ansaitsemme olla sarjan häntäpäässä, jossa nyt olemme.

Lisää uutisia