AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.31 // 3.8.2022

HIFK vahvisti puolustustaan - Oliver Kangaslahti sopimukseen

HIFK vahvisti puolustustaan - Oliver Kangaslahti sopimukseen

Kuva: Juha Tamminen

HIFK on päässyt sopimukseen nuoren suomalaispuolustaja Oliver Kangaslahden kanssa.

Sopimus kattaa loppukauden. Sopimus allekirjoitettiin maanantaina ennen Inter-ottelua. Kangaslahti siirtyy seuraan vapaana pelaajana.

22-vuotias puolustaja tuo lisää vaihtoehtoja Rödan puolustukseen. 188-senttinen keskuspuolustaja lisättiin mukaan kokoonpanoon aivan maanantain Inter-ottelun alla. Kangaslahti tuo puolustukseen ennen kaikkea aggressiivisuutta ja pääpelivoimaa. Lisäksi molempijalkaisena pelaajana hän tuo pallollista osaamista.

Kangaslahti on Interin kasvatteja, josta hän siirtyi syksyllä 2020 pelaamaan AC Kajaanin riveihin. Kajaanista matka jatkui Ykkösen Mikkelin Palloilijoihin. MP:n jälkeen ilman seuraa ollut puolustaja harjoitteli hetken aikaa HIFK:n joukkueen kanssa, kunnes sopimukseen päädyttiin.

Loppukauden kestävällä sopimuksella Kangaslahti tuo HIFK:n joukkueeseen leveyttä, kun kauden tiukimmat hetket lähestyvät. Sopeutuminen joukkueeseen on sujunut hyvin ja mies on valmis auttamaan joukkuetta parhaansa mukaan.

Lisää uutisia