AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 20.7.2022

Kapteeni Rick Ketting jättää Interin - siirto Hollantiin sinetöity

Kapteeni Rick Ketting jättää Interin - siirto Hollantiin sinetöity

Rick Ketting suuntaa kotimaahansa Hollantiin. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Interin kapteeni Rick Ketting siirtyy Hollannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan VVV-Venlon riveihin.

Seura teki topparista ostotarjouksen, minkä Inter hyväksyi ja tämän jälkeen Ketting pääsi yhteisymmärrykseen sopimusehdoista heidän kanssaan.

Inter saa siirtokorvauksen, koska Kettingillä oli sopimustaan jäljellä turkulaisten kanssa kauden loppuun asti. Urheilutoimenjohtaja Jani Meriläinen toivottaa puolustuspään johtohahmolle onnea uusiin haasteisiin.

- Tietysti olisimme halunneet pitää hänet täällä loppukauden, mutta olemme todella iloisia, että hän pääsee siirtymään eteenpäin urallaan. Toivotamme Rickille kaikkea hyvää jatkoon. Hän on ollut tärkeä osa seuraa ja iso osa seuran historiaa.

- Pyrimme olemaan sellainen seura, josta pelaajat pääsevät etenemään urallaan. Kaikilla on haaveita ja meidän tehtävämme on auttaa niiden tavoittelemisessa, Meriläinen kommentoi.

26-vuotias Ketting merkkautti viimeisen kolmen kauden aikana tilastoihin Inter-paidassa 57 Veikkausliigan ottelua, joissa hän iski yhteensä viisi maalia. Kerrassaan elegantin topparin maaleista kolme syntyi tämän kauden liigassa. Ennen Interiin siirtymistä Ketting pelasi kauden IFK Mariehamnissa, jossa tilille kertyi 29 ottelua ja niissä neljä maalia.

Lisää uutisia