AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.27 // 5.7.2022

​Ykkösen kärki tiivistyi – KTP haki pisteet TPS:lta

​Ykkösen kärki tiivistyi – KTP haki pisteet TPS:lta

Kuva: Juha Tamminen

Veritas Stadionin kesäisen lämpimässä maanantai-illassa mitelty Ykkösen kärkikamppailu päättyi vierasjoukkue KTP:n voitonjuhliin.

KTP vei pisteet matkaansa maalein 1-3 (1-1) ja pelasi jo kahdeksannen peräkkäisen tappiottoman kamppailunsa Ykkösessä ja katkaisi samalla Tepsin yhtä pitkän häviöttömien pelien putken.

Huomionarvoista on myös se, että KTP pystyi tekemään kolme maalia TPS:n verkkoon, kun aiemmassa 12 pelissä sille oli tehty vain viisi täysosumaa.

- Me loimme tarpeeksi maalipaikkoja, sen puolesta olisimme voineet voittaa. Kaikki meidän päästämämme maalit syntyivät omista virheistämme. Me emme ole päästäneet paljon maaleja tänä vuona, mutta nyt tuli useampi takaiskumaali, TPS-luotsi Jonatan Johansson kertasi.

KTP nousi voittonsa ansiosta jo kahden pisteen päähän Tepsistä, ja sillä on vielä yksi peli vähemmän pelattunakin.

- Oli niin tasainen peli kuin kaksi tasaista jengiä pystyy esittämään. Toisella jaksolla oltiin paljon parempia pallon kanssa. Pystyttiin satuttamaan muutamalla asialla TPS:ää ja sitten me oikeastaan vain kruisailimme voittoon.

- Pähkinänkuoressa TPS on todella kova joukkue ja marginaalit ovat tosi pieniä. Me tultiin tänne hyvän kotiputken siivittämänä ja yritettiin siirtää sama ilme vierasotteluunkin, KTP:n päävalmentaja Jussi Leppälahti kommentoi.

Lähde: TPS:n verkkosivut, KTP:n verkkosivut
Lisää uutisia