AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.24 // 17.6.2022

"Hän tulee taatusti kovalla itseluottamuksella" - SJK:ssa osataan varoa Benjamin Källmania

"Hän tulee taatusti kovalla itseluottamuksella" - SJK:ssa osataan varoa Benjamin Källmania

"Benny" ammensi itseluottamusta Huuhkajista. (Kuva: Juha Tamminen)

Lauantaisessa Veikkausliigan ottelussa SJK - FC Inter yksi seuratuimmista pelaajista on varmasti Huuhkajissa vahvasti esiintynyt Interin Benjamin Källman.

Vielä tiistaina isot minuutit Bosniaa vastaan Suomen A-maajoukkueessa pelannut Källman on nyt taas Interin käytettävissä, mutta Källmanin sopimus päättyy kesäkuun lopussa, ja huhujen mukaan mies ei ole jatkamassa FC Interissä.

Ja esitys Bosniaa vastaan olikin sitä luokkaa, että Källman jatkanee uraansa heinäkuussa Suomen rajojen ulkopuolella. Hän teki ottelussa maalin ja antoi syötön Teemu Pukin osumaan. Källmanilla on Interin kanssa kaksi ottelua sopimusta jäljellä, kun lauantain SJK-ottelu lasketaan mukaan.

– Kukaan ei tietenkään tiedä vielä, mitä hän meinaa tehdä, mutta uskon, että hän tulee pelaamaan meitä vastaan lauantaina. Ja hän tulee taatusti kovalla itseluottamuksella maajoukkue-esityksen jälkeen. Mutta emme aio antaa hänelle helppoja läksiäisiä.

- Meidän pitää olla kuitenkin hänen kanssansa tarkkana, sillä hän on pelaaja, joka nostaa koko Interin tekemisen uudelle tasolle. Mutta samalla kun he saavat takaisin Källmanin, saamme mekin nyt kaikki maajoukkuepelaajamme täydessä kunnossa takaisin, muistuttaa SJK:n päävalmentaja Joaquín Gómez.

SJK-FC Inter OmaSP Stadionilla lauantaina 18.6. kello 17.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia