AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.24 // 13.6.2022

FC Haka hyvin valmistautuneena cup-otteluun – ”Mukava päästä rauhassa treenaamaan”

FC Haka hyvin valmistautuneena cup-otteluun – ”Mukava päästä rauhassa treenaamaan”

Haka on päässyt harjoittelemaan Teemu Tainion alaisuudessa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Haka palasi lyhyeltä kesälomalta viime viikon maanantaina treeneihin ja viikko on sujunut fysiikan ja taktiikan parissa. Joukkue pääsee pelitoimiin tiistaina, kun Haka kohtaa Suomen Cupin ottelussa Kakkosessa pelaavan HJS:n vieraskentällä.

Päävalmentaja Teemu Tainion mukaan pieni huili rankan toukokuun jälkeen teki terää.

– Loma tuli ihan tarpeeseen ja vaikutti siltä, että aika moni muukin Veikkausliigajoukkue käytti sen palautumiseen, arvioi Tainio Hakan sivuilla.

– On saatu tosi hyvin treenattua. Fysiikkaa painettu, harjoiteltu vähän uusia juttuja ja totuteltu uuteen kenttään. Toukokuu oli pelipainotteinen, niin mukava päästä rauhassa treenaamaan.

Tiistain ottelu pelataan Kaurialan kentällä Hämeenlinnassa, mikä ei vielä ole missään huippukunnossa ja tämän myös Tainio tiedostaa, muttei kanna siitä huolta.

– Katsoin heidän lauantain matsin ja kenttä näytti todella huonokuntoiselta. Se on kuitenkin sellainen asia, mille me ei voida mitään, joten ei sitä kannata murehtia.

Suomen Cupin neljännesvälierä HJS-FC Haka tiistaina 14.6. kello 18.00 Kaurialan stadionilla. Ottelua voi seurata myös suorana Ruudusta.

vko.20 // 15.5.2024
Lisää uutisia