AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 28.5.2022

"Tämä tulos ei ole kotona ok" - Inter-luotsi Grau pahoillaan fanien puolesta

"Tämä tulos ei ole kotona ok" - Inter-luotsi Grau pahoillaan fanien puolesta

Kuva: Tara Jaakkola

FC Inter ja Ilves takoivat lauantaina toisella jaksolla kaksi maalia kumpikin ja päätyivät 2-2-tasapeliin.

Inter tuli kahdesti takaa tasoihin, mutta ottelun loppupainostus huomioon ottaen interiläisillä oli kuitenkin lupa olla pettynyt vain tasapeliin.

Näin myös päävalmentaja Miguel Grau näki asian.

– Ensinnäkin olen surullinen kannattajien puolesta. Heidän tukensa oli hienoa ja tärkeää läpi ottelun. Tuntuu pahalta, kun emme saaneet kolmea pistettä, Grau harmitteli.

– Ajoittain Ilves oli parempi joukkue kuin me ja ajoittain me olimme parempia. Mielestäni ensimmäiseltä jaksolta ansaitsimme hieman enemmän. He olivat sitten toisen jakson alussa parempia, mutta mielestäni reagoimme päästettyyn maaliin hyvin ja olimme urheita. Toinen maali tuli virheen seurauksena, mutta me yritimme hyökätä ottelussa loppuun asti ja haimme voittoa. Tämä tulos ei ole kotona ok, mutta teimme parhaamme loppuun asti. Pelaajat antoivat kaikkensa, mutta tämä on jalkapalloa. Nyt meidän pitää parantaa joissain asioissa, Grau jatkoi.

Espanjalaisvalmentaja myös harmitteli ottelun lähtökohtia. Joukkueen edellinen kerta nurmella oli sarjapeli Helsingin IFK:ta vastaan. Hän ei ole vieläkään tyytyväinen siihen, missä kunnossa Veritas Stadionin pelialusta on, mutta korosti, että tämä ei ole mikään selitys lopputulokselle.

Lisää uutisia