AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 25.4.2022

SJK hakee paluuta voittokantaan - "Tuntuu että edellisottelusta on kulunut ihan liian pitkään"

SJK hakee paluuta voittokantaan - "Tuntuu että edellisottelusta on kulunut ihan liian pitkään"

Joaquin Gómez odottaa jo innolla maanantain ottelua. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK lähtee hakemaan pelistä paluuta voittokantaan maanantaina FC Honkaa vastaan kahden - HJK:lle ja KuPS:lle kärsityn - tappion jälkeen.

Sitä ennen kausi alkoi SJK:n osalta voitolla Helsingin IFK:sta. Vaikka SJK hävisikin niukasti HJK:lle ja KuPS:lle, jäi molemmista otteluista myös paljon hyviä asioita mukaan.

Varsinkin HJK:ta vastaan SJK oli kentällä jopa lähempänä voittoa pitkät pätkät, kun taas Kuopiossa peli kaatui molempien puoliaikojen aluissa tulleisiin maaleihin. KuPS onnistuttiin silti painamaan puolustuskantaan pelin toisella puoliajalla.

– Tuntuu, että on kulunut jo ihan liian pitkään edellisestä ottelusta, sillä kun häviää ottelun, haluaa päästä mahdollisimman nopeasti takaisin tositoimiin.

- Mutta samalla tämä on antanut meille mahdollisuuden palata harjoituskentälle nöyränä, jatkaa siellä työn tekemistä näiden aiempien hyvien esityksien pohjalle. Jatkaa pelimme kehittämistä entisestään sekä muuttaa nuo hyvät esitykset voitoiksi ja pisteiksi tulevissa otteluissa, sanoo SJK:n päävalmentaja Joaquín Gómez.

FC Honka - SJK Bolt Arenalla maanantaina 25.4. kello 18.o0. Kaikki kauden Veikkausliigaottelusta Ruudusta.

Lisää uutisia