AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 21.4.2022

​Perparim Hetemaj palaa HJK-paitaan – "Mestaruus itselleni minimitavoite"

​Perparim Hetemaj palaa HJK-paitaan – "Mestaruus itselleni minimitavoite"

Kuva: HJK Media

HJK julkisti torstaina Perparim Hetemajn paluun joukkueen riveihin 16 vuoden tauon jälkeen. Sopimus kattaa kaudet 2022 ja 2023 sisältäen option myös kaudesta 2024.

Paperiasiat Hetemajn sopimuksen osalta saatiin kuntoon keskiviikkoiltana ja kokenut pelimies liittyy HJK:n harjoituksiin torstaina ja on pelikelpoinen saman tien.

- Olen tosi iloinen, että saan tämän mahdollisuuden tulla pelaamaan vielä ainoassa seurassa, jossa olen koskaan Suomessa pelannut, Hetemaj sanoi HJK:n tiedotustilaisuudessa.

- Minulta puuttuu Suomen mestaruus ja se on ainakin itselläni minimitavoite.

Hetemaj siirtyi vuonna 2006 HJK:sta AEK Ateenaan ja on siitä lähtien pelannut ulkomailla; pisin rupeama osui Chievo Veronaan ja kaikkineen "Perpa" on pelannut viimeisen reilun vuosikymmenen Italiassa näistä viimeisimpänä päättyneellä kaudella Regginassa.

- Ihan hyvässä kunnossa olen, vaikka tietenkin minulla on pitkä kausi takana. Tietysti vie aina vähän aikaa, että tottuu uusiin pelikavereihin ja ehkä kenttäänkin, kun on tottunut pelaamaan luonnonnurmella, mutta olen valmis kentälle jos valmentaja näin näkee, Hetemaj sanoo.

Huuhkajissa Hetemaj pelasi 49 ottelua ennen kuin ilmoitti maajoukkueuransa päättämisestä vuoden 2017 jälkeen.

Lähde: HJK TV LIVE
Lisää uutisia