AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.12 // 26.3.2022

"Monet eivät malta odottaa, minä mukaan lukien" - VPS:n Steven Morrissey katsoo jo kauden avaukseen

"Monet eivät malta odottaa, minä mukaan lukien" - VPS:n Steven Morrissey katsoo jo kauden avaukseen

Steven Morrisseyn kalenterissa 2.4. on merkitty punaisella. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS:n kokenut kärkimies Steven Morrissey myöntää, että Veikkausliigakauden avaus kolkuttelee jo mielessä, kun avausotteluun on aikaa viikon päivät.

VPS:lla on vielä lauantaina edessään kauden kenraaliharjoitus, kun vierailulle Elisa Stadionille saapuu FF Jaro. Viime vuonna VPS ja Jaro kohtasivat kolme kertaa Ykkösessä. Ensimmäisestä ottelussa pelattiin 1–1 tasapeli, toisessa ottelussa VPS otti 2–1 voiton ja kauden päätöskierroksella mestaruuden jo varmistanut VPS taipui Jarolle lukemin 0–1.

– On erittäin tärkeää että voimme lopettaa alkukauden hyvin ennen Veikkausliigakauden alkua. Se parantaa joukkueen itseluottamusta. Toivottavasti saamme hyvän tuloksen lauantaina, jotta voimme rakentaa positiivista momentumia ensimmäiseen otteluun, kommentoi Morrissey.

Viimeistään heti Jaro-ottelun jälkeen ajatukset siirtyvät kuitenkin jo Veikkausliigaan.

– Monet pelaajista eivät malta odottaa, minä mukaan lukien. Emme ole pelanneet Veikkausliigassa pitkään aikaan, ja monille pelaajille tämä tulee olemaan ensimmäinen kerta Veikkausliigassa, koska he ovat pelanneet alemmissa sarjoissa viimeiset pari vuotta, kertoo Morrissey joukkueen fiiliksistä kauden alla.

VPS - FF Jaro Elisa Stadionilla lauantaina 26.3. kello 13.15. Lipun hinta on 5 € ja lipun voit ostaa täältä.

Lisää uutisia