AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.11 // 19.3.2022

"Annoimme Hongalle liikaa lahjoja" - Inter-luotsi Grau hämmästeli Hongan unelmamaaleja

"Annoimme Hongalle liikaa lahjoja" - Inter-luotsi Grau hämmästeli Hongan unelmamaaleja

Inter taipui Hongalle Liigacupin finaalissa. (Kuva: Juha Tamminen)

Espoonlahden urheilupuistossa lauantaina pelatun Liigacupin finaalin päätteeksi kotijoukkue FC Honka pääsi nostamaan Liigacupin palkintolautasen ilmaan.

Inter aloitti ottelun vahvasti ja meni myös johtoon. Honka nousi kuitenkin tasoihin ja eteni toisella jaksolla 3-1-voittoon.

Ottelun jälkeen Interin päävalmentaja Miguel Grau päivitteli Hongan odottamattomia, mutta hienoja ensimmäisiä maaleja. Ensin Henri Aalto pamautti komean tasoituksen ja toisella jaksolla Florian Krebs iski todellisella unelmalaukauksella voittomaaliksi jääneen osuman.

– Peli ei ollut parhaamme, mutta mielestäni annoimme Hongalle liikaa lahjoja ottelussa. Ensimmäisten 25 minuutin jälkeen menetimme muotoamme hyökkäyksessä ja sen takia meillä oli ongelmia omassa päässä tilanteenvaihdoissa. Toisella puoliajalla aloitimme jälleen hyvin, mutta he tekivät jälleen uskomattoman maalin, Grau hämmästeli.

Ensi viikon perjantaina Inter pelaa kauden viimeisen harjoitusottelunsa, kun Kupittaa 5:n tekonurmella klo 12.15 vastaan asettuu Gnistan. Graun mukaan joukkue on valmis Veikkausliigan alkamiseen, vaikka ensimmäinen vastustaja onkin kova.

– Täytyy muistaa, että kohtaamme ensimmäisellä kierroksella KuPS:n, joka on erittäin kova vastustaja. Meillä on nyt kaksi viikkoa aikaa valmistautua siihen otteluun ja näyttää, että pystymme parempaan.

Lisää uutisia