AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.07 // 18.2.2022

Inter HJK:n vieraana lauantaina - ei testipelaajia mukana tällä kertaa

Inter HJK:n vieraana lauantaina - ei testipelaajia mukana tällä kertaa

Inter matkaa lauantaina Taliin HJK:n vieraaksi. (Kuva: Mira Lönnqvist)

FC Inter pelaa Liigacupin lohkovaiheen viimeisen ottelunsa lauantaina Helsingissä Talin hallissa.

Lähtökohdat lohko A:n päätöskierrokselle eivät voisi olla juuri tasaisemmat. Niin Inter, HJK, HIFK kuin IFK Mariehamnkin ovat voittaneet yhden pelaamistaan otteluista ja hävinneet toisen. Näin jokainen lohkon joukkueista lähtee kolmesta pisteestä viimeiseen otteluunsa. Kun kaikista lohkoista kaksi parasta ja lisäksi parhaat lohkokolmoset menevät jatkoon, ei edes tappio automaattisesti sulkisi pois jatkopaikkaa Interiltä. Kuitenkin vain voittamalla lauantaina Interin jatkopaikka olisi varma.

HJK pelasi Liigacupia edellisen kerran keskiviikkona, jolloin se voitti HIFK:n 3-1 ja nousi lohkon kärkipaikalle maalieron turvin. HJK:n tehomiehenä oli kahdesti osunut Roope Riski. Sen sijaan IFK Mariehamnia vastaan Talin hallissa ahvenanmaalaiset nousivat tappioasemasta voittoon Liigacupin ensimmäisessä ottelussa.

Interin päävalmentaja Miguel Graun mukaan huomisessa ottelussa joukkueella ei ole käytössään testipelaajia. Sen sijaan oman akatemian kasvatteja Graun mukaan joukkueessa nähdään huomennakin.

– Edustusjoukkueessa jo olevien omien kasvattien lisäksi saamme akatemiastamme jälleen vahvistusta maalivahtiosastollemme sekä lisäksi mukaan jo edellisissä otteluissa pelanneen Otto Lehtisalon, Grau kertoo.

HJK - FC Inter lauantaina 19.2. kello 14.00 Talin hallissa. Ottelu näkyy kaikkien Liigacupin otteluitten tapaan suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia