AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.07 // 18.2.2022

AC Oululla tiedossa Hakan vahvuudet – ”Erittäin hyvä testi meille”

AC Oululla tiedossa Hakan vahvuudet – ”Erittäin hyvä testi meille”

Mosa Yaghoubi ja AC Oulu jatkavat pelejään perjantaina FC Hakaa vastaan. (Kuva: Mikael Martikainen)

AC Oulu ja FC Haka kohtaavat harjoituspelissä Kuortaneella perjantaina. Ottelu päättää samalla oululaisten Kuortaneen leiriviikon.

Vaikka tässä vaiheessa kautta pääpaino on omassa pelaamisessa, niin AC Oulun päävalmentaja Ricardo Duarte tuntee myös vastustajan hyvin.

- Haka on mielenkiintoinen joukkue, sillä he organisoituvat hieman eri tavalla kuin useimmat muut joukkueet. Heillä on myös laatupelaajia ja joukkue, joka ei koskaan anna periksi. Vaikka joskus näyttää siltä, että vastustaja on niskan päällä, niin he saavat aina hieman peliä takaisin haltuunsa. Nopeilla vastahyökkäyksillä he voivat voittaa otteluita. He tykkäävät taistella pallon takaisin ja pelaavat sen jälkeen nopeasti linjan taakse. Myös erikoistilanteissa Haka on mielenkiintoinen joukkue, joten meidän pitää olla tasapainoisia sekä hyökkäys- että puolustussuuntaan, reagoida nopeasti suunnanmuutoksiin. Tämä on erittäin hyvä testi meille tässä vaiheessa, sillä Haka tulee pelaamaan vahvan kauden tänä vuonna, Duarte toteaa AC Oulun videohaastattelussa.

Omasta joukkueestaan Duarte nostaa esiin hyökkäyskaksikon Michael Lopez-Onni Suutari.

- Olen hyvin iloinen pelaajien kehityksestä. Kiinnitämme katseemme kahteen hyökkääjäämme, sillä he ovat menneet paljon eteenpäin molempiin suuntiin. On mielenkiintoista nähdä miten he toimivat. He ovat hieman erilaisia, mutta täydentävät toisiaan. Heiltä saamme erilaisia vahvuuksia eri tilanteissa. Heitä kannattaa pitää silmällä, vinkkaa Duarte.

Hakan ja AC Oulun välinen ottelu alkaa kello 14.00.

Lisää uutisia