AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.07 // 15.2.2022

"Taas aavistuksen paremmin" - Honka hakee lohkovoittoa Ilveksen vieraana keskiviikkona

"Taas aavistuksen paremmin" - Honka hakee lohkovoittoa Ilveksen vieraana keskiviikkona

Konsta Rasimus hakee hyvää esitystä ja pisteitä. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Honka päättää Liigacupin lohkovaiheen omalta osaltaan keskiviikkona, kun joukkue matkaa Tampereelle Ilveksen vieraaksi.

Avausottelussaan 1-1 tasapelin Hakan kanssa pelannut Honka nappasi toisessa ottelustaan komean voiton, kun Aleksandar Katanicin (2), Edmund Arko-Mensahin ja Agon Sadikun maalit toivat 4-0 vierasvoiton FC Lahdesta. Voiton myötä Hongalla on nyt ennen viimeistä lohkovaiheen ottelua kasassa neljä pistettä, joka riittää tällä hetkellä lohkon kärkipaikkaan.

Keskiviikon vastustaja Ilvekselle ottelu on toinen ja tamperelaisilla on koossa yksi piste Hongan tapaan Hakaa vastaan pelatusta 1-1-tasapelistä.

Honka vaihtoi Haka-ottelusta avauskokoonpanoaan selvästi, sillä ainoastaan Henri Aalto ja Konsta Rasimus säilyttivät avauspaikkansa. Selvä voitto Lahdesta kertoo siis myös siitä, että joukkueesta löytyy laatua laajalla rintamalla.

– Olemme pelanneet kaksi ihan hyvää ottelua. Voimme olla myös tuloksiin suht tyytyväisiä, mutta niin me kuin vastustajatkin ovat vielä tässä vaiheessa kautta alkutaipaleella. Parantaa pitää vähän joka osa-alueella.

- Toivottavasti pystymme pelaamaan Ilvestä vastaan taas aavistuksen paremmin ja ansaitsemaan myös siitä pelistä kolme pistettä, Rasimus sanoo.

Kolme pistettä varmistaisi myös Hongan jatkopaikan Liigacupissa sekä myös alkulohkon voiton.

Ilves - FC Honka Pirkkahallissa keskiviikkona 16.2. kello 18.30. Ottelua voi seurata kaikkien Liigacupin otteluitten tapaan suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia