AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.05 // 1.2.2022

Chileläispelaaja sopimukseen - ​Diego Rojas SJK:n kymppipaitaan

Chileläispelaaja sopimukseen - ​Diego Rojas SJK:n kymppipaitaan

Diego Rojas vahvistaa SJK:ta. (Kuva: SJK)

Chileläinen hyökkäävä keskikenttäpelaaja Diego Rojas siirtyy SJK:n riveihin.

Murtavia syöttöjä jakava Rojas on 164-senttinen ja 26-vuotias pelintekijä. SJK:ssa hän tulee kantamaan pelipaitaa numero 10.

- Olen erittäin innoissani ja onnellinen ollessani nyt täällä. Kaupunki vaikuttaa mukavalta ja rauhalliselta, mikä on hyvin erilaista siihen mitä meillä on Chilessä. Minut on myös otettu täällä heti erinomaisesti vastaan, sanoo Seinäjoelle jo viikonloppuna tullut Diego Rojas.

- Joukkue vaikuttaa hyvältä ja intensiteetti on joukkueessa hyvä. Tykkään erityisesti siitä, että palloa pyritään pelaamaan maassa. Uskon, että tällä tavoin tulemme saavuttamaan menestystä joukkueen kanssa, Rojas jatkaa.

SJK:ssa on ennestään Rojasille tuttu maanmies Josepablo Monreal, joka auttaa Rojasia Seinäjoelle kotiutumisessa.

- On mahtavaa, että Monreal on täällä myös. Tunsimme toisemme jo nuorena Universidad Católicassa, sitten La Calerassa, ja nyt jalkapallo on tuonut meidät kaksi jälleen yhteen, uudessa haasteessa Chilen ulkopuolella. Hän on auttanut minua jo nyt paljon, iloitsee Rojas.

- Olen myös ottanut selvää SJK:sta ennen tänne tuloani, ja huomannut intohimoiset kannattajat, jotka rakastavat seuraa ja ovat samalla erittäin ystävällisiä. Lupaan antaa heille kaikkeni, ja auttaa joukkuetta menestymään yhdessä heidän kanssaan, lähettää Rojas lopuksi terveiset kannattajille.

Lähde: SJK:n tiedote
Lisää uutisia