AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.04 // 27.1.2022

​Lisää vahvaa osaamista Veikkausliigan hallitukseen

​Lisää vahvaa osaamista Veikkausliigan hallitukseen

Kuva: Juha Tamminen

Jalkapalloliiga ry:n ylimääräinen yhdistyskokous kokoontui keskiviikkona 26.1. ja täydensi Veikkausliigan hallitus kahdella ulkopuolisella jäsenellä. Valituiksi hallitukseen tulivat Juho Romakkaniemi ja Tapio Sadeoja.

Veikkausliigan hallintomalliuudistuksen mukaiseen uuteen hallitukseen valittiin marraskuun 2021 vuosikokouksessa puheenjohtajaksi Kaarlo Kankkunen sekä kolme seurajäsentä Aki Riihilahti, Raimo Sarajärvi ja Sverker Skogberg.

Veikkausliigan hallitukseen haettiin myös ulkopuolista osaamista täydentämään kokonaisuutta ja hallituksen täydentävät Keskuskauppakamarin toimitusjohtaja Juho Romakkaniemi sekä Ilta-Sanomien entinen vastaava päätoimittaja ja kustantaja Tapio Sadeoja. Romakkaniemen kausi ulottuu nyt tehdyn valinnan myötä syksyyn 2023 ja Sadeojan syksyyn 2022.

Veikkausliigan puheenjohtaja Kaarlo Kankkunen korostaa yhteiskuntasuhteiden, liike-elämän suhteiden ja mediasuhteiden isoa merkitystä Veikkausliigalle ja näkee hallituksen uusien jäsenten tuovan nimenomaan haettua osaamista lisää hallitukseen.

- Näitä lähdettiin hakemaan ja olen todella tyytyväinen, että saimme nyt näin vahvat kaksi uutta jäsentä hallitukseen. Uskon vahvasti, että meillä on nyt koossa kokoonpano, jolla pääsemme toden teolla edistämään Veikkausliigalle tärkeitä asioita, Kankkunen sanoo.

- Veikkausliiga lähtee avoimesti kehittymään ja pyrkii siihen saamalla seurojen ulkopuolelta parasta osaamista mukaan uuteen tehostettuun hallintomalliinsa.


Lisää uutisia