AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.03 // 18.1.2022

Elias Mastokangas hakee lopullista läpimurtoa – ”Nyt se on all in”

Elias Mastokangas hakee lopullista läpimurtoa – ”Nyt se on all in”

Elias Mastokangas vietti viime kauden lainalla IFK Mariehamnissa. (Kuva: Juha Tamminen)

Viime kauden IFK Mariehamnissa lainalla viettänyt FC Interin Elias Mastokangas odottaa tulevalta kaudelta paljon. Mastokangas piti viime kautta opettavaisena ja täksi kaudeksi tähtäin on asetettu korkealle.

Mastokangas piti viime kautta hyödyllisenä oppina, mutta parannettavaakin jäi.

- Ihan mielenkiintoinen vuosi. Kyllä siinä oppi kaikennäköistä. Siinä oli ylä- ja alamäkiä. Joukkueen sisällä tapahtui kaikennäköistä, mutta pysyimme sarjassa. Omalta kohdaltani jäi vähän hampaankoloon. Nälkäisenä tultu takaisin, Mastokangas arvioi Interin YouTube-kanavan haastattelussa.

- Vastuuta lähdettiin hakemaan ja sitä tuli ihan hyvin, mutta tehopisteet jäivät vähän piippuun. Siinä on vähän vielä petrattavaa, hän jatkaa.

Nyt Mastokangas valmistautuu kauteen Interin kanssa. Joukkue aloitti harjoittelun viime viikolla ja treeneissä on menty kovaa.

- Siinä on vähän nuorempiakin pelaajia ja olemme menneet ihan täysillä. Ei ole paljon säästelty. Ehkä voisi vähän vielä miettiä enemmän, mutta kyllä kaikki ovat olleet terävinä toistaiseksi.

Mastokangas lähtee tulevaan kauteen tavoitteet korkealla. 20-vuotias pelaaja debytoi Veikkausliigassa jo kaudella 2017 ja hakee nyt lopullista läpimurtoaan sarjassa.

- Tein koko joulukuun duunia sen eteen, että tämä kausi olisi se kausi. Voi sanoa, että olemme tällä hetkellä hyvässä kunnossa.

- Nyt ovat tavoitteet korkealla ja olen nälkäisenä. Nyt se on all in - kaikki peliin.

Lisää uutisia