AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.02 // 14.1.2022

​AC Oulu isännöi VPS:aa – päävalmentaja Ricardo Duartella tuttuja vastassa

​AC Oulu isännöi VPS:aa – päävalmentaja Ricardo Duartella tuttuja vastassa

Ricardo Duartella on taustaa Vepsussakin. (Kuva: Juha Tamminen)

AC Oulu kohtaa vuoden ensimmäisessä harjoitusottelussaan lauantaina VPS:n.

Vastustaja VPS:n tavoin AC Oulu lähtee otteluun ennen kaikkea hakemaan pelituntumaa mahdollisimman laajalti.

- Olemme päättämässä toista harjoitusviikkoa ja pelaajat ovat tehneet todella hyvää työtä. Tämä on kuitenkin vasta pitkän matkan alku ja etenemme askel askeleelta, AC Oulun päävalmentaja Ricardo Duarte sanoo.

- Edessä on nyt ensimmäinen harjoitusottelu ja tarkoituksena on antaa peliaikaa kaikille pelaajille heidän kuntotilanteensa mukaan. Toinen asia on testata ajatuksiamme ottelussa hyvätasoista vastustajaa vastaan ja edistää niitä ideoita, joita meillä pelaamiseen on.

Duarten mukaan lauantaina kentällä on paljon kiinnostavaa seurattavaa ja samalla hänelle itselleen mukavia kohtaamisia VPS-ajoilta tuttujen pelaajien kanssa.

- Olemme kaikki kiinnostuneita näkemään uudet pelaajamme kentällä, mutta myös pari nuorta pelaajaa OLS:sta tulevat luultavasti saamaan minuutteja ensi kertaa.

- VPS:ssa odotan monen pelaajan kohtaamista, moni heistä oli mukana jo kun olin siellä itse – erityisesti Sebastian Strandvallin ja Steven Morrisseyn tapaamista odotan innolla.

Ottelu Garam Masala Areenalla alkaa lauantaina kello 15.00 ja sitä voi seurata suorana lähetyksenä Kalevan verkkosivujen kautta.

Lähde: ACO TV
Lisää uutisia