AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.51 // 23.12.2021

Inter nappasi kaksi lupausta RoPS:sta - Jussi Niska ja Luka Kuittinen sopimuksiin

Inter nappasi kaksi lupausta RoPS:sta - Jussi Niska ja Luka Kuittinen sopimuksiin

Kuva: Byyri / Veikkausliiga

FC Inter on tehnyt pelaajasopimukset Jussi Niskan ja Luka Kuittisen kanssa. Kummankin nuorukaisen sopimus kattaa sinimustien kanssa seuraavat kolme kautta.

Niskalla on ikää 19 vuotta ja Kuittinen on vuotta nuorempana 18-vuotias. Kaksikko on päässyt näyttämään osaamistaan Suomen nuorisomaajoukkueissa. He siirtyvät Turkuun Rovaniemen Palloseurasta, joka luopui hiljattain sarjapaikastaan Ykkösessä.

Interin urheilutoimenjohtaja Jani Meriläinen oli pelaajaneuvotteluissa ottanut käyttöön kovat keinot, eli Rovaniemen murteen.

– Pystyimme puhumaan luonnollisesti samoista asioista, niin etteivät ulkopuoliset ymmärrä. Totta kai tämä helpottaa asioista puhumista, Meriläinen kertoo pilke silmäkulmassa.

– Olen erittäin iloinen, että saimme kummankin pelaajan tänne. Heistä oli moni muukin seura kiinnostunut. Pyrimme rakentamaan joukkuetta pitkäjänteisesti ja molemmat pojat ovat pelaajia, jotka tukevat tätä ajattelutapaa, urheilutoimenjohtaja jatkaa.

Meriläinen tietää hyvin, minkälaiset pelaajat Inter saa Niskasta ja Kuittisesta.

– Olen seurannut paljon RoPS:n pelejä. En pelkästään siksi, että olen itse kotoisin Rovaniemeltä, vaan siksi, että joukkue oli läpi kauden hyvin valmennettu ja tämän ansiosta myös yksittäiset pelaajat nousivat kauden aikana hyvin esiin, Meriäinen kommentoi.

Lisää uutisia