AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.51 // 22.12.2021

​Jiri Nissinen palaa IFK Mariehamniin – 1+1-vuotinen sopimus

​Jiri Nissinen palaa IFK Mariehamniin – 1+1-vuotinen sopimus

Jiri Nissinen palaa Grönvittiin. (Kuva: Juha Tamminen)

Laitapuolustaja Jiri Nissinen ja IFK Mariehamn ovat solmineet kautta 2022 koskevan sopimus, joka sisältää lisäksi seuran option kaudesta 2023.

Nyt solmitun sopimuksen myötä Nissinen palaa Grönvittin riveihin oltuaan päättyneen kauden alkupuolen lainalla Maarianhaminassa ja pelattuaan sen jälkeen loppukauden lainalla VPS:ssa. Kaikkiaan Nissinen pelasi lainajaksollaan IFK-paidassa 11 Veikkausliigaottelua. Sen lisäksi otteluita KuPS:ssa on kertynyt nelisenkymmentä.

24-vuotias Nissinen viihtyy puolustuksessa sekä oikealla että vasemmalla laidalla.

Nissinen suorittaa parhaillaan varusmiespalvelusta ja on ollut mukana IFK Mariehamnin harjoituksissa jo joulukuussa lomiensa aikana. Hän saa palvelusaikansa päätökseen ennen Veikkausliigakauden alkua ja myös muuttaa Maarianhaminaan vuoden 2022 alussa.

- Olen tosi iloinen sopimuksesta IFK Mariehamnin kanssa. Viime kausi oli minulle haastava henkilökohtaisesti ja joukkuekaan ei oikein saanut ulos täyttä potentiaaliaan. Tulevan kauden alla olen varma siitä, että olen itse valmiimpi ja olen todella innolla pelaamassa Grönvittin riveissä. Nyt odotan uusien joukkuekavereitten tapaamista ja joukkueen kanssa harjoittelua, Nissinen sanoo.

IFK Mariehamn on tyytyväinen saatuaan kiinnitettyä jo entuudestaan tutun pelaajan pysyvällä sopimuksella.

- Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme Jirin takaisin joukkueeseen tulevalle kaudelle. Se mitä hänestä näimme aiemmin lainajaksolla, saa meidät vakuuttuneeksi siitä, että hän on hyvä laitapuolustaja ryhmäämme, IFK:n seurajohtaja Peter Mattsson sanoo.

- Hän on juoksuvoimainen ja kokonaisvaltainen laitapakki. Tuntuu myös jatkuvuuden kannalta hyvältä saada takaisin pelaaja, joka tuntee joukkueen ja seuran. Lisäksi Jiri on varsin kokenut pelaaja huolimatta siitä, että hänellä on edessä vielä useita hyviä vuosia urallaan.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote
Lisää uutisia