AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.48 // 2.12.2021

​Petteri Karista Veikkausliigan Legenda

​Petteri Karista Veikkausliigan Legenda

Ptteri Kari Veikkausliigaottelussa kaudella 2011.

Veikkausliigan Legendat sai uuden jäsenen vuoden 2021 Captain's Ballissa, kun Legendaksi nimettiin Petteri Kari.

Petteri Kari on tuttu hahmo Veikkausliigakentiltä pitkältä ajalta. Jämäkkä oikeudenjakaja on kaikkien aikojen eniten Veikkausliigaotteluita tuominnut erotuomari. FIFA-tuomarina vuodet 1999-2011 toiminut Kari oli erotuomarina niin pelaajien kuin valmentajien arvostama ja jo huima ottelumäärä kertoo lahjomatonta kieltään Karin merkityksestä Veikkausliigalle pitkälti yli vuosikymmenen mittaisen uran aikana.

Veikkausliiga lanseerasi syksyllä 2007 suomalaisen jalkapallon satavuotisjuhlan kunniaksi uuden Legenda-kunniakerhon. Veikkausliigan Legendat ovat pelaajia tai muita jalkapallotoimijoita, jotka ovat olleet erityisen tärkeitä kannattajilleen, seuroilleen, paikkakunnilleen, Veikkausliigalle ja suomalaiselle jalkapalloilulle. Legendoilla ei ole järjestysnumeroa, vaan jäsenet listataan aakkosjärjestyksessä.

Lisää uutisia