AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.47 // 23.11.2021

Osta VPS:n kausikortti perjantaina - lahjoitat samalla elämyksiä niille joilla ei siihen ole varaa

Osta VPS:n kausikortti perjantaina - lahjoitat samalla elämyksiä niille joilla ei siihen ole varaa

Varmista paikkasi Elisa Stadionille - itsellesi ja jollekulle tarvitsevalle. (Kuva: Juha Tamminen)

Vaasan Palloseura, VIFK ja Hope - Yhdessä & Yhteisesti ry toteuttavat perjantaina 26.11. hyvän tahdon Black Friday -kampanjan.

Vuonna 2018 ensimmäistä kertaa järjestetty kampanja on siitä lähtien ollut menestys. Monet, joilla ei muuten olisi ollut mahdollisuutta käydä VPS:n peleissä, ovat päässeet nauttimaan huippujalkapallosta.

Kampanja toimii näin: VPS ja VIFK lahjoittavat yhtä monta yhteistä kausikorttiaan Hope ry:lle kuin perjantain 26.11. aikana ostetaan. Eli ostamalla kausikortin perjantaina, teet samalla hyvän tahdon eleen lahjoittamalla. Kampanja-aika on torstain ja perjantain välisestä yöstä 00:00 alkaen perjantain ja lauantain väliseen yöhön 00:00 päättyen.

Kampanjaan osallistumalla tarjoat jalkapalloelämyksiä myös heille, joilla ei olisi siihen muuten mahdollisuutta. VPS ja VIFK uskovat, että jalkapallo kuuluu kaikille. Kausikortit ovat -10 € alennuksessa Black Fridayn kunniaksi perjantaina 26.11. Hanki siis huippuedullinen kausikortti silloin ja tarjoat samalla jopa 40 ottelun verran jalkapalloviihdettä jollekin, joka sitä tarvitsee.

Lisää uutisia