AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.45 // 10.11.2021

Felipe Aspegren jatkaa Kuopiossa

Felipe Aspegren jatkaa Kuopiossa

Jatkosopimus KuPS:n kanssa. (Kuva: Juha Tamminen)

Puolustaja Felipe Aspegren jatkaa Kuopion Palloseurassa myös kaudella 2022. KuPS:n verkkosivujen mukaan seura on käyttänyt pelaajan sopimuksessa olleen optiovuoden.

Aspegren siirtyi Kuopioon elokuun alussa Tampereen Ilveksestä. Laitapuolustajan paikalla parhaiten viihtyvä Felppu kellotti KuPS:n paidassa minuutteja 13 ottelussa. 27-vuotias Aspegren antoi 11 pelaamassaan Veikkausliiga-ottelussa kolme maaliin johtanutta syöttöä.

Veikkausliigan otteluiden lisäksi Aspegren pelasi KuPS:n molemmissa Konferenssiliigan playoff-kierroksen otteluissa Saksan Bundesliiga-joukkue Union Berliniä vastaan.

Kolumbian Calissa syntynyt Aspegren teki Veikkausliiga-debyyttinsä 19-vuotiaana FC Interin paidassa kaudella 2013. KuPS:n, Ilveksen ja Interin lisäksi hän on edustanut pelaajaurallaan TPS:aa, SJK:a, KTP:a ja kasvattiseuraansa Helsingin Jalkapalloklubia.

Veikkausliigaa Felppu on pelannut 198 ottelua, joissa hän on tehnyt yhden maalin ja antanut 17 maaliin johtanutta syöttöä. Kaudella 2020 Aspegren jakoi Veikkausliigan syöttöpörssin kärkipaikan KuPS:n Urho Nissilän kanssa.

Lisää uutisia