AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.43 // 31.10.2021

Hakan Laaksosella selvä tavoite päätöspeliin – ”Lähdetään jatkamaan tappiotonta putkea”

Hakan Laaksosella selvä tavoite päätöspeliin – ”Lähdetään jatkamaan tappiotonta putkea”

Oiva Laaksonen haluaa päättää kauden voittoon.

FC Haka pelaa viimeisen ottelunsa Veikkausliigassa kauden 2021 osalta sunnuntaina, kun IFK Mariehamn saapuu vieraaksi Tehtaan kentälle. Viime ottelussa maalitilinsä Veikkausliigassa avannut Oiva Laaksonen haluaa päättää kauden kotiyleisön edessä voittoon.

Laaksonen oli viime ottelussa KTP:tä vastaan ensimmäistä kertaa avauskokoonpanossa ja kiitti vastuusta tekemällä myös liigauransa avausmaalin itse hankkimasta rangaistuspotkustaan.

- Oli kiva saada enemmän minuutteja kuin pelkästään loppuminuutit. Peli oli oikeastaan sellaista mitä odotinkin, eli kovaa ja hyvätempoista futista. En ole pelannut isoja minuutteja miehissä, joten siinä meni vähän aikaa sopeutuessa. Olen kuitenkin koko ajan harjoitellut joukkueen mukana, niin tempo oli sikäli jo tuttua, Laaksonen kertoo Hakan sivuilla.

Laaksosella on uusi mahdollisuus kerryttää lisäminuutteja Veikkausliigassa vielä kauden viimeisessä pelissä. Kotijoukkue on vahvassa liidossa, sillä alla on seitsemän tappiotonta ottelua.

- Lähdemme peliin tosi hyvillä fiiliksillä. Joukkueessa on hyvä draivi päällä tällä hetkellä. Toivottavasti minuutteja tulisi sunnuntaina lisää. Lähdetään jatkamaan tappiotonta putkea ja hakemaan voitto IFK Mariehamnista. Sillä varmistaisimme samalla kahdeksannen sijan.

FC Hakan-IFK Mariehamnin Tehtaan kentällä sunnuntaina 31.10. kello 15.00 alkaen.

Lisää uutisia