AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.43 // 30.10.2021

Kausi 2021 on ollut suuri oppimisen paikka Ilveksessä: "Haetaan positiivista lopetusta"

Kausi 2021 on ollut suuri oppimisen paikka Ilveksessä: "Haetaan positiivista lopetusta"

Joni Lehtonen toivoo positiivista päätöstä kaudelle. (Kuva: Juha Tamminen)

Elokuussa päävalmentajaksi noussut Toni Kallio sai sulan hattuunsa, kun Ilves osoitti etenkin syyskuussa vahvoja otteita ja lopulta selvitti tiensä Mestaruussarjaan.

Kallion aisapariksi kiinnitettiin 2+1-vuotisella sopimuksella Joni Lehtonen, jolla on pitkä historia juniorivalmennuksen parissa.

– On kiva päästä projektiluontoisesti tähän työhön kiinni. Jos olisi vain lyhyt pätkä loppukaudesta, niin siinä olisi aika rajalliset mahdollisuudet vaikuttaa asioihin. Nyt tähtäimet asetetaan pitkällä aikavälillä. Ensimmäinen iso tavoite on tulevan pre seasonin onnistuminen joukkueena ja samalla yksilöiden kehittäminen, Lehtonen mainitsee Ilveksen verkkosivuilla.

Kausi 2021 on ollut suuri oppimisen paikka kokeneellekin tupsukorvalle.

– Olen ensimmäistä kertaa edustuksen mukana, joten paljonhan tässä on tullut uutta vastaan. Siihen olen erityisen tyytyväinen, että kun joukkueesta piti saada eniten irti, niin pelaajat vastasivat huutoon. Peli parani ja saatiin paikka Mestaruussarjaan.

– Ehkä se puristus vähän myös painoi ilmat ulos keuhkoista. Tappioita on tullut, mutta jääpähän ainakin nälkää tulevaan. Kausi olisi tietysti hienoa päättää voittoon. Helsingistä haetaan positiivista lopetusta, Lehtonen päättää.

HIFK - Ilves Bolt Arenalla sunnuntaina 31.10. klo 17.

Kaikki Veikkausliigan ottelut suorana Ruutu-palvelussa

Lisää uutisia