AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.43 // 26.10.2021

Ennakko: KTP-FC Haka

Ennakko: KTP-FC Haka

Kuva: Mikko Mäkelä

Lopputulos kaudesta on tiedossa, mutta KTP:nkin osalta Veikkausliiga jatkuu kahdella ottelulla. Keskiviikkona kotkalaiset kohtaavat Valkeakosken Hakan Arto Tolsa Areenalla.

Kyseessä on ainakin tältä erää KTP:n viimeinen ottelu kotiyleisön edessä Veikkausliigassa. Kapteeni David Ramadingaye toivoo, että kauden viimeiseen kotiotteluun FC Hakaa vastaan keskiviikkona tulisi vielä kannattajia paikalle, vaikka se on vierailijallekin merkityksetön matsi.

– IFK Mariehamn -peli oli meiltä hävettävä suoritus, emmekä halua sellaista esitystä omiemme edessä. KTP–Haka on Veikkausliigaa viimeistä kertaa ainakin joksikin aikaa, ja haluamme poistua Arto Tolsa Areenalta kunniakkaasti, lupaa raitapaitojen yksi neljästä kapteenista.

"Dave" ei tiedä, ketkä pelaavat keskiviikkona.

– Valmennusjohto valitsee heidät, jotka harjoitusten perusteella ansaitsevat paikkansa. Joukossa on varmasti heitäkin, jotka ovat kauden aikana saaneet vähemmän peliminuutteja.

– Tämän joukkueen kanssa meillä on joka tapauksessa viimeinen viikko menossa, ja päätöksestä tulee tunteikas. Monien tiet eroavat, ja se on tämän tarinan loppu, Ramadingaye herkistelee.

Hakan pelaajatilanne kauden toiseksi viimeiseen otteluun lähdettäessä on varsin mainio. Eero-Matti Auvinen on pelikiellossa ja lisäksi Topias Listo on harmittavasti loppukauden sivussa. Loukkaantuneena ollut Oiva Laaksonen on sen sijaan nyt käytettävissä.

Haka-luotsi Tainio lupailee jakaa minuutteja, mutta muistuttaa, että silti otteluun lähdetään tosissaan.

– Meillä on iso rinki ja kaikki haluaisi haluaisi osallistua näihin kahteen viimeiseen peliin, mutta se ei valitettavasti ole mahdollista. Joitakin muutoksia tulee huomenna ja tietysti haluaisi ehkä mahdollisimman monelle antaa jonkinlaisia minuutteja.

– Pitää muistaa se, että me halutaan kuitenkin voittaa se peli, niin ei me lähdetä silleen pelleilemään missään nimessä.

Kotijoukkueelta on niin ikään korttitilin täytyttyä, sivussa Mohamadou Sissoko.

KTP on kutsunut Haka-ottelun katsomoon koko yhteistoimintaseura Peli-Karhujen jalkapalloperheen; tytöt, pojat, naiset, miehet ja taustajoukot. "Pääsylipusta" käy jokin pekalaisuutta ilmentävä seura-asu.

Erotuomari: Antamo Dennis
AET 1: Silén Eetu
AET 2: Määttänen Janne
4.ET: Kontinen Joona

KTP - FC Haka Arto Tolsa Areenalla keskiviikkona 27.10. klo 18.30.

Kaikki Veikkausliigan ottelut suorana Ruutu-palvelussa

Lähde: KTP:n verkkosivut, FC Hakan verkkosivut
Lisää uutisia