AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 24.10.2021

AC Oulun Ruxi luottavaisena - "Tästä kaudesta tulee vielä hyvä"

AC Oulun Ruxi luottavaisena - "Tästä kaudesta tulee vielä hyvä"

Ruxi näkee hyviä merkkejä AC Oulun pelissä. (Kuva: Juha Tamminen)

AC Oulun kohtalo karsia paikastaan Veikkausliigassa sinetöityi lauantaina. Loppukauden koitoksiin joukkue lähtee kuitenkin luottavaisena.

Laivastonsiniset pelasi perjantaina FC Lahden vieraana 0-0-tasapelin. Pisteellä ei lopulta ollut sijoituksen kannalta merkitystä, mutta pelillisesti AC Oulu voi ammentaa uskoa jatkoon.

Ricardo Duarte on ollut AC Oulun peräsimessä vasta muutaman viikon, mutta puolustaja Ruxin mukaan joukkueen pelissä näkyy nyt hyviä merkkejä.

- Mielestäni peli oli hyvin tasainen ja kummallakin oli paikkansa voittaa ottelu. Monet uudet asiat toimivat hyvin perjantain pelissä ja jälleen paransimme omaa peliämme edellisestä. Olemme oikealla tiellä ja totta kai menee aikaa saada kaikki uudet asiat toimimaan.

- Pystymme luomaan paljon maalinpaikkoja, joten ripaus itseluottamusta kaikille uusien juttujen kanssa, niin tästä kaudesta tulee vielä hyvä, kommentoi Ruxi.

AC Oululla on jäljellä vielä kaksi ottelua Haastajasarjaa ja sen jälkeen kaksiosaisessa Veikkausliigan karsinnassa vastaan asettuu RoPS.

Lisää uutisia