AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 23.10.2021

​"Tämä peli pitää nähdä mahdollisuutena" - TPS etulyöntiasemasta kamppailemaan liigakarsintapaikasta

​"Tämä peli pitää nähdä mahdollisuutena" - TPS etulyöntiasemasta kamppailemaan liigakarsintapaikasta

"Tintti" Johansson tietää panokset lauantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigan karsintaan Ykkösestä pääsevä joukkue ratkaistaan lauantaina RoPS:n ja TPS:n kohtaamisessa.

TPS pääsee otteluun hienoisessa etulyontiasemassa, sillä tasapelikin riittää turkulaisille Ykkösen ylemmän loppusarjan kakkossijaan ja karsintapaikkaan.

- Meidän kaikkien pitää nähdä tämä peli mahdollisuutena ja meidän jokaisen pitää pistää kaikki likoon, että pääsemme jatkamaan kautta vielä liigakarsintoihin ja samalla laittamaan tämän Ykkösen kauden kunnialla pakettiin. Kyllä kaikki haluavat juuri näitä pelejä, joissa ratkaistaan isoja asioita ja on panosta loppuun asti.

- Viime viikko oli tuloksellisesti pettymys, kävimme edellisen pelin läpi ja vietimme sen jälkeen vapaan viikonlopun, TPS:n päävalmentaja Jonatan Johansson sanoo.

Liikoja ennakkoasetelmiin ei TPS:ssa ole keskitytty, vaan kohdennettu fokus vain edessä olevaan otteluun.

- Kaikki tietävät, mitä mistäkin lopputuloksesta seuraa, mutta me lähdemme pelaamaan ainoastaan voitosta. Pelin sisäiset tapahtumat, kuten maalit, voivat vaikuttaa tapahtumien kulkuun. Sitä kautta voivat tulla esiin myös henkimaailman asiat, "Tintti" toteaa.

- Me keskitymme omaan peliimme, mutta RoPS:n peliin voi vaikuttaa se, miten peli lähtee liikkeelle isossa kuvassa. Se on selvää, että RoPS tarvitsee maaleja. Onhan tämä todella iso peli molemmille.

Ottelu Rovaniemen Keskuskentällä alkaa lauantaina kello 15.00.

Lisää uutisia