AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.41 // 14.10.2021

Ykkösen nousutaisto sai uuden käänteen

Ykkösen nousutaisto sai uuden käänteen

Rasmus Holma teki TPS:n maalin torstaina. (Kuva: Juha Tamminen)

TPS ja EIF pelasivat Ykkösessä torstaina Turussa 1-1 -tasapelin.

Tulos tietää sitä, että VPS:lla on mahdollisuus varmistaa suora nousu Veikkausliigaan lauantaina, mikäli vaasalaiset kukistavat Gnistanin vieraskentällä. Mikäli Gnistan ei kaadu, niin VPS:lla on toinen mahdollisuus Ykkösen päätöskierroksella Jaroa vastaan.

Veikkausliigan karsintoja ajatellen RoPS:lla on vielä saumat saada TPS kiinni. RoPS on viisi pistettä TPS:n perässä, kun rovaniemeläisillä on kaksi ja turkulaisilla yksi ottelu pelaamatta. RoPS ja TPS kohtaavat päätöskierroksella Rovaniemellä.

Lisää uutisia