AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.39 // 3.10.2021

Honkavaara riemuitsi SJK:n voitosta - "Uskomaton matsi, uskomaton fiilis!"

Honkavaara riemuitsi SJK:n voitosta - "Uskomaton matsi, uskomaton fiilis!"

SJK otti historiallisen voiton HJK:sta. (Kuva: SJK)

SJK kohtasi sunnuntai-illan ottelussa Helsingin Jalkapalloklubin. Alun takaiskumaalin ja HJK-hallinnan jälkeen pala palalta ottelu kääntyi SJK:n peliksi, ja muodostui lopulta todelliseksi jännitysnäytelmäksi jossa SJK onnistui nappaamaan tärkeät kolme pistettä kärkijoukkue HJK:lta.

Voitto oli samalla SJK:n historian ensimmäinen voitto HJK:sta Helsingissä ja ensimmäinen kerta kun SJK voitti HJK:n Veikkausliigassa sitten kauden 2015.

HJK dominoi ottelun alkua ja meni myös johtoon. Avausjakson edetessä SJK alkoi päästä paremmin peliin mukaan ja tauon jälkeen seinäjokelaiset nousivat kahdesti takaa tasoihin ja lopulta lisäajan osumalla voittoon maalein 2-3.

- Uskomaton matsi, uskomaton fiilis!

- Eka puoliaika hieman kohmeinen, mutta toisaalta uskoimme itseemme ja omaan peliimme. Toisella jaksolla terävöitimme prässiä ja laitapelaamistamme. Pelin loppua on vaikea kuvailla. Melkoista tunteiden vuoristorataa, mutta tärkeintä oli, että uskoimme itseemme, tapaili ottelun kulkua historiallisen päänahan ottanut SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara.

Lisää uutisia