AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.39 // 27.9.2021

"Keskustellaan missä mennään ja mitä haetaan" - AC Oulu jäi karsijan paikalle ennen Haastajasarjan alkua

"Keskustellaan missä mennään ja mitä haetaan" - AC Oulu jäi karsijan paikalle ennen Haastajasarjan alkua

AC Oulu katsoo nyt kohti haastajasarjaa. (Kuva: Juha Tamminen)

AC Oulun runkosarja päättyi sunnuntaina 0-1-tappioon FC Hakalle ja samalla sinetöityi se, että oululaiset lähtevät Haastajasarjaan karsijan paikalta.

Haka vei ottelun avausjaksoa, AC Oulu toista. Tasoitusta Laivastonsiniset hakivat tosissaan lopussa, mutta ilman tulosta.

– Hyvin puolustivat, täytyy antaa tunnustus Temelle (Tainio) ja Hakalle. Meidän olisi pitänyt alkaa riskeerata vähän aikaisemmin, AC Oulun toiseksi vastuuvalmentajaksi noussut Markus Heikkinen mietti Kalevan mukaan.

AC Oulu lähti otteluun Heikkisen ja Teemu Tavikaisen luotsaamana allaan vain yksi harjoitus uuden valmennusjohdon vetämänä. Nyt viikolla aikaa on hiukan paremmin ja valmistautuminen tulevaan edessä.

– Kaikki on tapahtunut suhteellisen lyhyessä ajassa. Meillä oli käytännössä yksi päivä aikaa valmistautua ja jutella. Eiköhän tulevalla viikolla keskustella uudestaan, missä mennään ja mitä haetaan, urheilutoimenjohtaja Heikkinen totesi.

– Yksi asia on selvä: jokaisessa pelissä on panosta. Tiedän, että jätkät haluavat pelata tällaisia. Iltavalot, märkä kenttä.

Lähde: Kaleva
Lisää uutisia