AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.38 // 24.9.2021

​IFK Mariehamnille ikävä takaisku – hyvään iskuun päässyt Yanga Baliso sairaslistalle

​IFK Mariehamnille ikävä takaisku – hyvään iskuun päässyt Yanga Baliso sairaslistalle

Yanga Baliso on toistaiseksi sairaslistalla. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamnilla on edessä tiukka taistelu sarjapaikan uusimisesta ja joukkuetta kohtasi ikävä takaisku Yanga Balison loukkaantumisen myötä.

Eteläafrikkalainen keskikenttämies on noussut vahvaan rooliin Daniel Norrménin tartuttua päävalmentajan tehtäviin, mutta reisivamma pitää Balison sivussa ainakin jonkin aikaa. Loukkaantuminen tapahtui keskiviikon ottelussa Ilvestä vastaan.

- Siinä oli vähän epäonnea, koska olimme ajatelleet ottavamme hänet vaihtoon muutenkin. Jotain kuitenkin tapahtui tilanteessa ennen vaihtoa, Grönvitt-luotsi Norrmén kertoi Ålandstidningenille.

- Emme tiedä vielä tilannetta tarkemmin, toivomme ettei kyse ole pahemmasta, mutta rehellisesti sanoen tarkempaa tietoa ei vielä vielä.

Balisolta olisi joka tapauksessa jäänyt pelikiellon takia väliin sunnuntain KTP-ottelu, mutta nyt huilia tulee useampi ottelu.

- Emme tiedä kuinka monta, mutta nyt on jo selvää, että ainakin seuraava ottelu vielä jää väliin. Toivon todella, että hän ehtii palata ennen kauden loppua, sillä hän on ollut todella hyvä edellisissä otteluissa, Norrmén sanoo.

Lisää uutisia