AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.37 // 19.9.2021

KuPS:n Valakari: "Nyt meidän pitää panostaa hyvään palautumiseen"

KuPS:n Valakari: "Nyt meidän pitää panostaa hyvään palautumiseen"

Simo Valakarin KuPS on vahvassa vireessä. (Kuva: Juha Leskinen)

KuPS voitti lauantaina KTP:n Kotkassa 2-1.

KuPS sai Kotkassa ison avun myös katsomon puolelta, kun Arto Tolsa Areenalle oli matkustanut arviolta toistasataa KuPS:n kannattajaa. Kova kannustus antoikin keltapaidoille lisäenergiaa hankalassa vierasottelussa.

- Oli hienoa nähdä suuri kannattajajoukko tukenamme vieraskentällä. Se antoi meille paljon energiaa ja totta kai toivomme yhtä kovaa tukea myös lopuissa syksyn peleissä, päävalmentaja Simo Valakari kiittelee KuPS:n sivuilla.

Kuopiolaisilla on jälleen edessään tiivis viikon rupeama, kun joukkueella on seuraava ottelu edessä jo keskiviikkona, kun KuPS kohtaa Espoossa FC Hongan. Runkosarjan viimeinen ottelu pelataan ensi viikon sunnuntaina 26. syyskuuta, tuolloin KuPS saa Kuopio Väre Areenalle vastaansa HIFK:n.

- Nyt meidän pitää panostaa hyvään palautumiseen, sillä ensi viikolla pelaamme jälleen kaksi matsia. Olemme onneksi tottuneet tiiviiseen pelirytmiin jo kesän aikana, ja meillä on laaja pelaajamateriaali käytössä, Valakari huomauttaa.

Lisää uutisia