AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.36 // 11.9.2021

KuPS pitkästä aikaa kotiyleisön edessä - "Kaksi kovaa joukkuetta vastakkain"

KuPS pitkästä aikaa kotiyleisön edessä - "Kaksi kovaa joukkuetta vastakkain"

KuPS pääsee taas kotiyleisön eteen. (Kuva: Juha Leskinen)

KuPS palaa lauantaina Väre Areenalle kotiyleisönsä eteen neljän viikon tauon jälkeen, kun vierailulle saapuu SJK.

Pitkästä aikaa kotiyleisön edessä pelattava ottelu on päävalmentaja Simo Valakarin mukaan tärkeässä roolissa, ja kotikentällään KuPS onkin ollut tällä kaudella todella vahva.

- Meillä on jälleen iso ottelu edessä, sen näkee jo pelkästään sarjataulukkoa katsomalla. Kaksi kovaa joukkuetta vastakkain ja edessä on varmasti tasokas ottelu. On äärimmäisen hienoa päästä pelaamaan taas Väre Areenalle pitkän reissailun jälkeen.

- Kotiyleisö on tukenut meitä tällä kaudella fantastisesti ja se antaa meille jälleen ison voimavaran, Valakari iloitsee.

SJK:ta Valakari luonnehtii vaaralliseksi joukkueeksi, joka puolustaa tiiviisti ja hyökkää vaarallisesti.

- SJK on tehokas joukkue. Se puolustaa omaa rangaistusaluettaan hyvin ja hyökkäyspäässä heillä on yksilötaitoa luoda tarvittavat maalipaikat. Joukkueella on selkeät vahvuudet, mutta myös heikkoudet, jotka olemme tunnistaneet. Niiden pohjalta olemme miettineet omaa lähestymistämme tähän otteluun.

- Tietysti haluamme tehdä kentällä tiettyjä asioita ja pelata kupsilaista jalkapalloa, mutta näissä syksyn peleissä vain tulos lopulta merkitsee, Valakari avaa joukkueensa lähestymistä SJK-otteluun.

KuPS-SJK Väre Areenalla lauantaina 11.9. kello 17.00.

Kaikki Veikkausliigan ottelut suorana Ruutu-palvelussa

Lisää uutisia