AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.36 // 8.9.2021

FC Inter aloittanut uuden päävalmentajan kartoituksen – ”Aika siirtää katseet eteenpäin”

FC Inter aloittanut uuden päävalmentajan kartoituksen – ”Aika siirtää katseet eteenpäin”

Jose Riveiro ei jatka enää Interin päävalmentajana ensi kaudella. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Interin päävalmentajana kaudesta 2019 alkaen toiminut José Riveiro jättää seuran kuluvan kauden jälkeen hänen sopimuksensa umpeutuessa.

Espanjalaisvalmentajan aika Interin edustusjoukkueessa on ollut varsin menestyksekästä. Kuuden mitalittoman vuoden jälkeen Riveiron kaksi ensimmäistä kautta Turussa päättyivät hopeasijoituksiin ja myös tällä kaudella joukkue on tiukasti mitalitaistossa mukana.

FC Interin varapuheenjohtaja Nikolas Håkansin mukaan hyvää työtä edustusjoukkueessa tehneen Riveiron seuraajan valinta voi avata myös uusia mahdollisuuksia.

– Riveiron aika on palauttanut edustusjoukkueemme Veikkausliigan kärkipäähän ja olemme siitä ylpeitä. Tällä kaudella on kuitenkin edessä vielä monta ottelua, joiden jälkeen on varsinainen kiitosten aika.

– Muutos on samalla myös tilaisuus johonkin uuteen ja kauden jälkeen on aika siirtää katseet eteenpäin. Inter on kartoittanut uutta päävalmentajaa jo jonkin aikaa ja tulemme julkaisemaan valintamme, kun kaikki on valmista, Håkans kertoo Interin sivuilla.

Veikkausliiga jatkuu Interin osalta lauantaina Veritas Stadionilla ottelulla HJK:ta vastaan.

Lisää uutisia