AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 27.8.2021

KuPS-toppari Taneli Hämäläinen SS:lle: "Meillähän oli paikkoja vaikka voittaa ottelu"

KuPS-toppari Taneli Hämäläinen SS:lle: "Meillähän oli paikkoja vaikka voittaa ottelu"

Taneli Hämäläinen oli tyytyväinen torstain esitykseen. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS päätti eurourakkansa tämän kesän osalta kunniakkaasti torstai-iltana Berliinin olympiastadionilla.

Paikka Konferenssiliigan lohkovaiheessa oli karannut käytännössä jo 0-4-kotitappion myötä, mutta KuPS lähti pelaamaan hyvää ottelua Bundesliigaseura 1. FC Union Berliniä vastaan vieraissa - ja tässä myös onnistui. Maaliton tasapeli oli kelpo tulos ja esityskin hyvä.

– Meillähän oli paikkoja vaikka voittaa ottelu, Hieno peli tosiaan, kun muistetaan, että vastassa oli Bundesliigan porukka. Pystyimme omaan peliin, KuPS:n toppari Taneli Hämäläinen kertasi Savon Sanomille.

Hämäläinen oli KuPS:n europeleissä miltei vakiokasvo pelaten seitsemän ottelua kahdeksasta ja myös Veikkausliigassa vastuuta on tullut.

Hyvät otteet ovat tuoneet Hämäläiselle myös paikan U21-maajoukkueessa. Se tietää, että hänen keskiviikkona alkanut pelireissunsa venyy pitkäksi.

– Pelaamme sunnuntaina HJK:ta vastaan Helsingissä, jonne jäämme perjantain lennolta viikonlopuksi. Oma reissuni ei ole vielä puolessa välissäkään, sillä HJK-ottelun jälkeen menen suoraan Viroon maaotteluun ja sieltä edelleen Ouluun, kertoi Hämäläinen.

Lähde: Savon Sanomat
Lisää uutisia