AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 15.8.2021

"Uudet pelaajat tuovat lisää energiaa" - Valakari uskoo KuPS:n olevan iskussa sunnuntaina

"Uudet pelaajat tuovat lisää energiaa" - Valakari uskoo KuPS:n olevan iskussa sunnuntaina

KuPS pääsee sunnuntaina taas kotiyleisön eteen. (Kuva: Juha Leskinen)

Kuopion Palloseura pelaa todella kiireistä aikaa. Joukkue kotiutui Kazakstanin reissulta perjantaiaamuna, jonka jälkeen keskittyminen on ollut laadukkaassa palautumisessa.

Nyt sunnuntaina edessä on Veikkausliigaottelu KTP:ta vastaan. Tulevana torstaina joukkue pelaa huipputärkeän Konferenssiliigan playoff-kierroksen avausottelun Helsingin Olympiastadionilla 1. FC Union Berliniä vastaan.

KuPS vahvisti rivejään torstaina sulkeutuneessa kesän siirtoikkunassa neljällä pelaajalla. Toppariosastolle saapuivat Tony Miettinen ja Paulo Ricardo, Felipe Aspegren on parhaimmillaan laitapuolustajana – KuPS:n pelitavassa wingbackina ja Tim Väyrynen tuo lisää maalintekovoimaa viimeiselle kolmannekselle. Laaja pelaajamateriaali tuo valmennukselle lisää mahdollisuuksia tiukan pelirytmin keskellä.

- Tämä ottelu on meille ihan yhtä tärkeä, kuin mikä tahansa muukin. Aina kun menemme kentälle, pyrimme puristamaan parhaan mahdollisen suorituksen irti joukkueesta ja nytkin tavoitteena on vain ja ainoastaan kolme pistettä.

- Olemme pystyneet valmistautumaan Kotka-otteluun hyvin ja joukkueen vireystila on hyvä. Uudet pelaajat tuovat meille tietenkin lisää energiaa ja ihan puhdasta laatuakin, KuPS-luotsi Simo Valakari iloitsee.

KuPS - KTP Väre Areenalla sunnuntaina 15.8. kello 18.30.

Kaikki Veikkausliigaottelut suorana Ruutu-palvelussa

Lisää uutisia