AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 25.7.2021

"Emme voi joka pelissä antaa vastustajalle maalia eteen" - Zeneli jäi kaipaamaan voittoa

"Emme voi joka pelissä antaa vastustajalle maalia eteen" - Zeneli jäi kaipaamaan voittoa

Tasapeli ei juuri lämmittänyt Ilir Zeneliä. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti tasasi pisteet Espoossa FC Hongan vieraana lukemin 1-1. FC Lahden maalista vastasi Chinedu Geoffrey. Hongalta puolestaan osui Otso Koskinen.

Ottelu oli Lahdelle kymmenes tappioton ottelu putkeen. Eväitä oli kolmeenkin pisteeseen, mutta kotimatkalle tarttui nyt vain yksi pinna.

FC Lahden päävalmentaja Ilir Zeneli olikin ottelun jälkeen pettynyt. Zeneli näki ensimmäisellä jaksolla paljon parannettavaa. Hän oli kuitenkin ylpeä siitä, että joukkue kykeni jälleen nousemaan taisteluun voitosta.

– Iso harmitus jäi saldoksi. Lähtökohtaisesti olimme valmistautuneet hyvin ja lähdimme hakemaan voittoa. Vastustaja sai ensimmäisellä jaksolla kaksi pilkkua ja teki toisesta ja pääsi rikkomaan meidän muotoa. Emme olleet tarpeeksi kurinalaisia. Reagoimme myös enemmän kuin ennakoimme.

- Taktinen kypsyytemme ja sijoittumisemme ei ollut oikealla tasolla. Havaittavissa oli myös pientä turhautumista ensimmäisellä jaksolla. Se johti siihen, että vastustaja sai niitä vaarallisia aihioita. Emme voi joka pelissä antaa vastustajalle maalia eteen. Harmitus on iso, mutta olen ylpeä siitä, että tämä joukkue ei suostu luovuttamaan. Olisi silti kiva joskus päästä ensin johtoon, Zeneli tuumasi.

Lisää uutisia