AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 24.7.2021

"Tasapeli tuntuu todella raskaalta" - KTP katsoo kuitenkin eteenpäin

"Tasapeli tuntuu todella raskaalta" - KTP katsoo kuitenkin eteenpäin

Gabri näkee KTP:n parantavan koko ajan. (Kuva: Juha Tamminen)

KTP:n voitto oli perjantaina HIFK:n vieraana enemmän kuin lähellä, mutta isäntien viime sekuntien tasoitus merkitsi pisteiden jakamista.

Antti Mäkijärvi nousi viime syksynä kotkalaisten sankariksi, kun hän puski Veikkausliiga-karsinnoissa KTP:n 1–1-tasoituksen TPS:aa vastaan Turun Kupittaalla. Helsingin Bolt Arenalla perjantaina Mäkijärvi oli lähellä olla voittomaalin tekijä, mutta toisin kävi. Mäkijärvi uskoo, että vielä niitä voittojakin KTP:n kohdalle osuu.

– Vaikeaahan tuo voittaminen tuntuu olevan, mutta kyllä meidätkin vielä palkitaan. "Gabrin" johdolla teemme uusia asioita. Hetkessä ei tapahdu suuria muutoksia, mutta menemme koko ajan eteenpäin, ilmoitti Antti Mäkijärvi.

Gabri Xatart on vasta valmentajauransa alussa ja hän elää tunteella ottelun aikana mutta myös taiston tauottua. Harmitus espanjalaisen kasvoilta oli helposti luettavissa samaan aikaan, kun vierasjoukkue teki loppuverryttelyä Bolt Arenalla.

– Tasapeli tuntuu todella raskaalta, mutta meidän on vain otettava tästäkin opiksi. Joukkue menee eteenpäin, ja vaikeissakin tilanteissa se toimii yhä paremmin.

Lisää uutisia