AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 19.7.2021

"Jos olemme vain 20 minuuttia vaarallisia, Veikkausliigassa ei saa pisteitä" - Riveiro tyytymätön Interin esitykseen

"Jos olemme vain 20 minuuttia vaarallisia, Veikkausliigassa ei saa pisteitä" - Riveiro tyytymätön Interin esitykseen

Inter kärsi kauden ensimmäisen kotitappionsa. (Kuva: Henrik Siiskonen)

FC Inter kärsi kauden ensimmäisen kotitappionsa, kun HIFK haki maanantaina pisteet Veritas Stadionilta matkaansa lukemin 0-1.

Ottelu ei hirveästi jättänyt jälkipolville kerrottavaa. Maalipaikoilla ei totisesti juhlittu.

– Mielestäni tämä oli sellainen peli, jota kumpikaan ei ansainnut voittaa. Peli oli erittäin taktista alusta alkaen. Ensimmäiset 45 minuuttia vastustajalla oli hyvä kontrolli pelistä, mutta ei heillä ollut paria aihiota lukuun ottamatta vaarallisia tilanteita. Mekään emme luoneet yhtä ainutta maalipaikkaa ensimmäisellä 45 minuutilla, Interin päävalmentaja José Riveiro arvioi.

Kotijoukkueen suoritus jäi tällä kertaa todella pahasti piippuun. Tekeminen ei ollut sillä tasolla, johon viime vuosina katsojat ovat kotipeleissä tottuneet.

– Kun tosissamme yritimme hankkia tänään kolme sarjapistettä, niin tuo muutos tapahtui ehdottomasti liian myöhään. Me mietimme pelissä liikaa, en tiedä miksi. Se on analysoitava. Jokin ei vain toiminut tänään, Riveiro pohti.

– Saimme viimeisillä minuuteilla pari paikkaa, mutta ne olivat enemmänkin kovuudella kuin luovuudella tehtyjä tilanteita. Irtopalloja, erikoistilanteita ja pitkää palloa, mutta jalkapalloilullinen flow puuttui. Nyt tarvitsemme aikaa lepoon ja analysointiin ennen seuraavaa peliä, espanjalaiskoutsi jatkoi.

Inter sai tosiaan lopussa vaihtojen myötä painetta HIFK-maalille ja pallon verkkoonkin kahdesti, mutta molemmilla kerroilla pilli soi rikkeen merkiksi.

– Jos olemme ottelussa vain 20 minuuttia vaarallisia, niin sillä ei Veikkausliigassa saa pisteitä. Meidän täytyy olla paljon päättäväisempiä seuraavissa peleissä ja seuraava mahdollisuus meillä on siihen Maarianhaminassa, Riveiro painottaa.

Lisää uutisia