AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 15.7.2021

"Tehdään kyllä tarvittavat maalit" - Valakari luottaa kotiyleisön tukeen

"Tehdään kyllä tarvittavat maalit" - Valakari luottaa kotiyleisön tukeen

Kuva: Juha Tamminen

KuPS tarvitsee torstaina voiton armenialaisesta FC Noahista taistellakseen jatkopaikasta Konferenssiliigan 2. karsintakierrokselle.

KuPS hallitsi jo avausosaa Jerevenissa, mutta tehot jäivät puuttumaan ja Noah vei ottelun 1-0. KuPS:n päävalmentaja Simo Valakarin mielestä joukkueen isoin kehityskohta on viimeisellä kolmanneksella, jonne KuPS tarvitsee lisää vaarallisuutta.

- Uskon, että FC Noah tulee puolustamaan torstaina vahvasti. Meidän pitää olla rohkeita, mutta pitää samalla hyvä kenttätasapaino. Hyökkäyspelaamisessamme tarvitsemme enemmän juoksuja linjan taakse ja enemmän pelaajia boksiin tekemään maaleja. Kun saamme maalipaikan, meidän on oltava kliinisiä, Valakari arvioi voiton salaisuuksia.

Ratkaiseva ottelu pelataan Kuopiossa, ja Valakari haluaakin kotiyleisön täyden tuen joukkueen taakse. Tällä reseptillä syntyvät myös tarvittavat osumat.

- Me tehdään kyllä ottelussa tarvittavat maalit, mutta emme voi avata omaa peliämme täysin heti alusta asti, vaan pelata tasapainoisesti, rohkeasti ja vauhdikkaasti. Meillä on hyvä joukkue täynnä loistavia pelaajia ja haluamme kotiyleisömme täyden tuen taaksemme, Valakari toivoo.

To 15.7. kello 19.00 KuPS - FC Noah (ARM), Väre Areena
(tilanne 1. osan jälkeen 0-1)
Pääsyliput

Lisää uutisia