AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.24 // 15.6.2021

HIFK:n Gómez: "Edessä on mielenkiintoinen peli"

HIFK:n Gómez: "Edessä on mielenkiintoinen peli"

HIFK mittaa Hongan vireen. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK ja FC Honka taistelevat tiistai-iltana sarjapisteistä Helsingissä.

Jos HIFK:n kausi on alkanut positiivisesti, on FC Hongan kausi puolestaan käynnistynyt selvästi haastavimmissa merkeissä. Joukkue avasi kautensa jo huhtikuun puolella ja on siten ehtinyt pelata jo seitsemän Veikkausliigaottelua.

Voittoja espoolaisilla on tässä vaiheessa kaksi kappaletta ja tappioita viisi. FC Honka sai viime kierroksella kolmen ottelun mittaisen tappioputkensa poikki sarjajumbo AC Oulua vastaan vieraskentällä.

– FC Honka on todella hyvä joukkue, joka on tehnyt pitkäjänteisesti töitä useamman vuoden. Mielestäni he ovat paljon parempi joukkue kuin mitä sarjataulukko tällä hetkellä antaa ymmärtää. Edessä on mielenkiintoinen peli, jossa nähdään, kumpi näistä joukkueista on tällä hetkellä paremmassa vireessä, HIFK:n päävalmentaja Joaquín Gómez kommentoi seuransa verkkosivuilla.

Tuoreimman voittonsa myötä FC Honka löytyy sarjataulukon kahdeksannelta sijalta kuuden pisteen turvin. Maaliero on tällä hetkellä kolmen maalin verran pakkasen puolella. Vesa Vasaran luotsaamasta espoolaisryhmästä löytyy kolme kahden maalin pelaajaa: Lucas Kaufmann, Demba Savage sekä viime kierroksella AC Oulua vastaan onnistunut Jean Marie Dongou.

HIFK-FC Honka Bolt Arenalla tiistaina 15.6. kello 18.00.

Kaikki Veikkausliigaottelut suorana Ruutu-palvelussa

Lisää uutisia