AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.23 // 13.6.2021

"Puitteet kunnossa ja hyviä muistoja" - Wiss odottaa SJK:n kohtaamista

"Puitteet kunnossa ja hyviä muistoja" - Wiss odottaa SJK:n kohtaamista

"Jallu" kehuu OmaSp Stadionin olosuhteita. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilveksen tiivis matkustaminen vie joukkueen maanantaiksi Seinäjoelle ja SJK:n vieraaksi.

Ilves ja SJK ovat kohdanneet jo kahdesti tänä vuonna. Tammikuun harjoitusottelussa peräti seitsemän eri pelaajaa merkkauttivat itsensä maalintekijätilastoihin, kun tapahtumarikas koitos päättyi kissapedon 5–3-kotivoittoon. Seinäjokiset puolestaan veivät helmikuisen cup-ottelun Wallsport-areenalla puhtaasti nimiinsä 3–0.

– SJK:lla on puitteet kunnossa ja Seinäjoelta on hyviä muistoja. Umpinainen hieno stadion ja yleisöäkin on nyt tulossa paikalle, joten peliin syntyy intohimoa ja paloa. Kaverillakin on aika temperamenttisia pelaajia, joten peli-ilo tulee sitäkin kautta, Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss kuvailee.

Tällä hetkellä Ilves ja SJK ovat sarjan keskikastia. Kuuden täyden kierroksen jälkeen ensin mainittu on kuudentena ja jälkimmäinen seitsemäntenä. Eroa on tamperelaisten eduksi kaksi pistettä, ja maaliero on molemmilla pyöreä nolla.

– Otantahan on edelleen aika pieni sarjataulukossa. Ottelut ovat tiukkoja ja voivat kääntyä nopeastikin ympäri. Täytyy myös muistaa, että SJK:n peleissä on tapahtunut paljon viimeisillä minuuteilla.

- Meidän täytyy pystyä pelaamaan aktiivisesti ja kompaktina ryhmänä täydet 90 ja plus, Wiss muistuttaa.

SJK – Ilves OmaSp Stadionilla maanantaina 14.6. kello 18.30.

Kaikki Veikkausliigaottelut suorana Ruutu-palvelussa

Lisää uutisia