AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.22 // 5.6.2021

"Uskon että Ilves on vahvoilla" - kuukauden pelaaja Eetu Vertainen ylistää Ilveksen fiilistä

"Uskon että Ilves on vahvoilla" - kuukauden pelaaja Eetu Vertainen ylistää Ilveksen fiilistä

Eetu Vertainen löysi mainion vireen toukokuun edetessä. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigan toukokuun kuukauden pelaajaksi valittiin loistovireeseen noussut Ilves-hyökkääjä Eetu Vertainen.

Vertainen on Veikkausliigan maalipörssin kärjessä yhdessä FC Interin Benjamin Källmanin kanssa kolmella osumallaan. Kauden avausosumansa Vertainen laukoi KuPS-voitossa ja KTP:tä vastaan hän tykitti Ilveksen molemmat osumat.

22-vuotias Vertainen on osoittanut ennakkoluulottomalla pelillään olevansa kykenevä ratkaisemaan otteluita. Hyökkääjä myöntää ensimmäisen osuman nostaneen itseluottamusta.

– Oma kauteni ei lähtenyt oikein niin hyvin liikkeelle, mitä odotin. En oikein saanut mitään aikaiseksi. KuPS-pelin nopeasti tullut maali auttoi todella paljon ja pääsin sellaiseen flow-tilaan, mikä näkyi Kotkaa vastaan kahtena maalina, Vertainen kertaa.

Samalla Vertainen painottaa koko joukkueen merkitystä kokonaisuutena. Ilves on löytänyt hyvän vireen ja lataa nyt lisävirtaa akkuihin.

- Joukkueessa on todella laaja sekä laadukas pelaajamateriaali, mikä pitää temmon harjoituksissakin kovana. Se myös tarkoittaa sitä, että pystymme peleissä vaihtojen avulla pitämään yllä kovaa tempoa loppuun asti eikä laatukaan kärsi. Joukkueen sisällä on kova kilpailu peliajasta, mutta silti fiilis on loistava.

- Nyt tuli pikku tauko sopivaan väliin, pääsin piipahtamaan Helsingissä ja hengailemaan vähän kavereidenkin kanssa. Tiukka kesäkuu tulossa, neljä vierasmatsia ja vaan yksi kotona. Uskon kuitenkin, että Ilves on näissäkin vahvoilla.

Lisää uutisia