AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 30.5.2021

Tainio oli ylpeä Hakan esityksestä – ”Hieno taistelu joukkueelta”

Tainio oli ylpeä Hakan esityksestä – ”Hieno taistelu joukkueelta”

Teemu Tainio oli ylpeä pelaajistaan. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Haka nappasi maukkaat kolme pistettä voittamalla vieraskentällä KuPS:n 2-1. Koskilaisten päävalmentaja Teemu Tainio oli joukkueensa esitykseen tyytyväinen.

FC Haka käytti paikkansa KuPS:aa vastaan ja onnistui ryöstämään Kuopiosta täyden pistepotin. Tainio oli ylpeänä suojateistaan sinnikkään taistelun jälkeen.

– Hieno taistelu joukkueelta – olen tosi ylpeä pelaajista. Sanoinkin pelin jälkeen, että alamme näyttää nyt ihan joukkueelta. Pystytään vaihtamaan miehiä, mutta kaikki hoitavat roolinsa, Tainio aloitti hehkutuksensa Hakan sivuilla.

– Selvä homma oli se, että KuPS tulee hallitsemaan palloa. Emme aikoneet siitä lähteä kilpailemaan. Me pelasimme tyylillämme ja he pelasivat heidän tyylillään, Tainio kertoo.

KuPS oli erittäin sinnikäs ja aktiivinen hyökkäyspelissään, mutta Hakan tiivis puolustuspeli kantoi alusta loppuun asti erinomaisesti. Pelistrategia osui naulan kantaan, ja siitä "Teme" oli erittäin tyytyväinen.

– KuPS sai paljon erikoistilanteita ja hyvin painetta maalillemme, mutta hyvin me puolustimme ja saimme hienosti vastahyökkäyksestä sen toisen maalin. Peli meni kuin käsikirjoituksen mukaan!

Seuraavaksi Haka kohtaa HJK:n 10.6., joten ansaittua lepoa on valkeakoskelaisille nyt luvassa kahden perättäisen voiton jälkeen. Kotimatka Kuopiosta Valkeakoskelle sujui iloisin mielin.

– Kyllä nämä ruokkivat itseluottamusta, kun voittoja tulee. Bussissa on oikein mukava istua näin voiton jälkeen, Tainio iloitsi.

Lisää uutisia