AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 10.5.2021

Ilves-HJK tiistaina vielä ilman katsojia – "Totta kai olemme pettyneitä"

Ilves-HJK tiistaina vielä ilman katsojia – "Totta kai olemme pettyneitä"

Ratinassa olisi tilaa reiluillekin turvaetäisyyksille. (Kuva: Juha Tamminen)

Tiistaina pelattava Veikkausliigaottelu Ilves-HJK pelataan Ratinan stadionilla ilman yleisöä johtuen Covid-19 pandemian aiheuttamista kokoontumisrajoituksista.

Ilvekselle viranomaispäätös ottelun pelaamisesta kokonaan ilman yleisöä huolimatta parantuneesta tautitilanteesta oli pettymys.

– Totta kai olemme pettyneitä, että emme saa vielä ottaa yleisöä stadionille. Ymmärrämme luonnollisesti turvallisuuteen ja terveyteen vaikuttavat asiat ja myös meille ne ovat ykkösprioriteetti, Ilves Edustus Oy:n toimitusjohtaja Tomi Erola kommentoi tilannetta.

Erola muistuttaa siitä, että Ilvekselläkin on runsaasti kokemusta tapahtumien järjestämisestä rajoitusten alla ja Ratinassa ainakin riittää tilaa.

- Ratinan stadionille mahtuu kuitenkin normaalioloissa noin 17 000 katsojaa ja jo viime kaudella osoitimme, kuinka pystyimme järjestämään erityisjärjestelyin turvallisia tapahtumia Ratinassa. Vielä kun ottaa huomioon, että kyseessä on ulkoilmastadion, niin meillä on kaikki valmiudet, olosuhteet ja halu järjestää turvallisia tapahtumia, Erola painottaa.

- Toivottavasti jo seuraavaan kotiotteluumme saamme ottaa yleisöä erityisjärjestelyin.

Ilves - HJK Ratinan stadionilla tiistaina 11.5. kello 18.30.

Kaikki Veikkausliigaottelut suorana Ruutu-palvelussa

Lisää uutisia