AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 5.5.2021

Inter avaa katsomot Haka-otteluun - maksimiyleisömäärä 6 katsojaa

Inter avaa katsomot Haka-otteluun - maksimiyleisömäärä 6 katsojaa

Veritas Stasion avaa portit suurimmalle sallitulle yleisömäärälle. (Kuva: Juha Tamminen)

Aluehallintoviraston kanssa käytyjen keskustelujen pohjalta FC Inter on päättänyt sittenkin avata portit yleisölle tulevana sunnuntaina, kun Kupittaalle saapuu vieraaksi FC Haka.

Voimassa olevien rajoitusten vuoksi suurin sallittu yleisömäärä noin 8000 istumapaikan Veritas Stadionilla on kuusi (6) henkilöä. FC Interin tapahtumapäällikkö Lauri Kemppaisen mukaan seura odottaa kovasti lupaa ottaa myös isompia katsojamääriä otteluihinsa.

– Meillä on Veritas Stadionilla erinomaiset mahdollisuudet toteuttaa turvallisia tapahtumia ulkotiloissa ja nyt myös viime vuodelta hyvää kokemusta otteluiden järjestämisestä korona-aikana. Olemme valmiita toteuttamaan kaikki tarvittavat toimenpiteet ja noudattamaan kaikkia rajoituksia yleisön saamiseksi jälleen katsomoihin.

– Kävimme tältä pohjalta keskusteluja paikallisen aluehallintoviraston kanssa alkuviikosta ottelutapahtumien järjestämisestä meidän olosuhteissamme. Lopputuloksena AVI on katsonut sopivaksi katsojamäärärajaksi meidän otteluissamme tällä hetkellä kuusi katsojaa. Otamme siis korkeimman sallitun määrän katsojia, Kemppainen kertoo.

Sallitut kuusi paikkaa arvotaan FC Interin kausikorttiasiakkaiden kesken. Arvontaan voi osallistua Interin somekanavissa: Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimisto@fcinter.fi. Osallistumisaikaa on to 6.5. klo 23.59 asti ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Ottelutapahtuman turvallisuus- ja hygieniajärjestelyt toteutetaan noudattaen OKM:n ja THL:n antamaa ohjetta sekä Palloliiton ohjeistusta pääsarjaotteluiden toteuttamiseen koronavirusepidemian aikana.

Jokainen katsoja tullaan sijoittamaan ottelun ajaksi omaan yli 400-paikkaiseen katsomolohkoonsa.

FC Inter - FC Haka Veritas Stadionilla sunnuntaina 9.5. kello 16.00.

Kaikki Veikkausliigaottelut suorana Ruutu-palvelussa

Lisää uutisia